BørneIntra v2.19.1

Børnehuset Sømosen

Børnehuset Sømosen er et børnehus i Skovlunde distriktet.

Vi er en mindre daginstitution med 16 vuggestuebørn og 34 børnehavebørn.

 

Vuggestuegruppen arbejder ud fra principperne om nærhed, tryghed og det enkelte barns behov. Børnene tilbydes dagligt aldersrelaterede aktiviteter, som personalet tilrettelægge ud fra børnenes behov og udviklingsniveau.

 

Børnehavebørnene er opdelt i aldersopdelte grupper i et funktionsopdelt miljø. Vi har indrettet os med læringsmiljøer der understøtter børnenes behov for udvikling og læring. I huset har vi 2 grupperum, tumleren og vores café. Det ene grupperum hedder Krea og består af alt hvad der tilhører kreativitet. Dvs, div beskæftigelsesmaterialer, perler, maling, tegne, sy osv. Derudover har vi også bøger i dtte rum.

I Eventyrhulen har vi alt legetøj, og det er der hvor børn kan konstruerer og lege. Der er en dukkekrog, udklædningstøj og puslespil og spil.

I Tumleren kan børn boltre sig på blødt underlag og udfolde sig fysisk.

I cafeén spises der, med rummet bruges også til div aktiviteter, der åbnes og lukkes også ofte her.

 

Børnene i børnehaven er nogle dage i deres aldersopdelte gruppe, andre dage tilbydes de leg og aktiviteter på tværs. Personalet sikrer aktiviteter og leg der støtter ders udvikling og læring.

 

Vi er en personalegruppe på 10 ansatte + vikarer.

Vi ligger i Sømosen og har ud over vores dejlige legeplads, også mulighed for at bruge Sømosen og dette skønne naturrige område. Der er mose og skovområder, hvor børnene kan boltre sig.

 

I Sømosen arbejder vi efter vores pædagogiske læreplan, og de daglige aktiviteter og lege tager udgangspunkt i vores læringsmål fra læreplanen. Vi evaluerer og dokumenterer vores arbejde og stræber altid efter at være en højkvalitets institution.

I kan læse mere i vores velkomstfolder.

Seneste nyhed...

p.t. ingen nyheder

Opslagstavle...

I øjeblikket ingen opslag